VERZENDEN

Rogis  maakt gebruik van de diensten van PostNL, de kosten worden berekend aan de hand van de verzendkosten en gewicht.

Wij versturen met PostNL , u kunt hierdoor uw zending volgen met de track & trace code die wij meesturen. Uw bestelling wordt in neutrale dozen verstuurd.

Wij zijn omtrent de pakketten gebonden aan regels. Onze pakketten mogen maximaal 30 kg wegen en een formaat hebben van 170x70x52 cm . Hierdoor zal uw bestelling in meerdere pakketten worden verpakt als dit niet binnen de 30 kg of het formaat valt, deze kosten zullen worden doorberekend. Krijgen wij uw bestelling toch in één pakket, dan zullen wij de extra verzendkosten retourneren.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rogis.nl. De kosten voor retour van u naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

EILAND TOESLAG

Woont u op een Eiland? Helaas zijn wij er aan gebonden om bij een levering op een eiland een eilandtoeslag in rekening te brengen. Dit kunnen wij niet automatisch instellen in ons systeem en wordt bij het verwerken van uw bestelling berekend. Hierover zult u een email krijgen met een betaallink voor de overige kosten.